Kjeller Prosjektet

March 8, 2016

 

 

Endelig kom vi i gang med å gjøre om kjelleren fra et lagringsrom for skrot og hageartikler til et flerbruksrom til trim, musikk og møter. Sommeren/høsten ble brukt til å gjøre klar kjelleren til arbeidet, fagfolk var innom for å fikse drenering, kloakk og opplegg til dusj/bad. Steg 2 begynte sent i høst ved å slå ned gamle vegger og skap samt utkastelse av oppsamlet ting vi ikke hadde bruk for. Da stilte medlemmene opp og alt var unnagjort på noen få timer, en fantastisk innsats av samtlige. Neste etappe stod Stavanger Kommune sine innleide for, der golvet måtte jevnes og nye vegger skulle opp. Det var laget en avtale der medlemmene fikk være med på arbeidet der det lot seg gjøre og medlemmer stilte opp flere ganger og gjorde nok en kjempeinnsats. Arbeiderne var også med og spiste sammen med oss hver dag og de ble begeistret for hvordan vi jobbet her på huset. Nå står kjeleren klar til neste episode der vi skal bestemme hav som skal inn og hvor. Spennende med ny etasje som kan brukes av alle.

 

 

Tags:

Share on Facebook
Please reload

Utvalgt innlegg

Farvel til våre studenter

May 28, 2019

1/4
Please reload

Siste innlegg

May 20, 2019

October 10, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload