top of page

Sommerfest På Byhaugen


Onsdag 18 August var det sommerfest på Byhaugen i regi av Mental Helse og Fontenehuset. Andre som var tilstede som deltakere og som frivillige var folk fra Bakgården, Myrveien Bofelleskap, Kulturaktiviteten, Verket og Madlatun Aktivitetssenter. Mange folk ble det!

Før selve kvelden så hadde vi på Fontenehuset kunstutstilling der folk kunne levere inn kunstverkene sine til en prisutdeling. Selveste Kjell Pahr Iversen var den som vurderte hvem som kom på første og andre og tredje plass. Det ble levert inn 23 kunstverk til konkurransen, en kjempe innsats.

Kvelden begynte kl 18 på Byhaugen, med fint vær og stort partytelt der vi fikk musikk fra Fontenehusets eget husband Lasse og De Nervøse. Hear Me Roar hadde også en veldig bra konsert og Pete Swift spilte opp til dans til slutt. Konfransier for kvelden var Jan Rune Holdhus som fikk alle som møtte opp til å le med sine morsomme historier.

Oppi det hele så ble det servert et godt utvalg grillmat og dessert. Fontenehuset stilte med tre medlemmer som hjalp den fantastiske grillmesteren å få unna mat til alle gjestene, og mette ble de.

Det var mange som var spent på prisutdelingen som kom etter maten var spist opp og første prisen gikk til Hilde Firinci, medlem hos oss til stor begeistring fra de frammøtte. Gratulere Hilde!

Alle som var på Byhaugen denne kvelden var veldig positiv til opplegget og vi er allerede i gang med å planlegge et nytt arrangement til November med underholdning og god mat.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
bottom of page