Kurs i Sinnemestring

October 25, 2016

 

Tusen takk Per Kristian Antonsen for et lærerikt og givende foredrag i sinnemestring.

 

Tirsdag 6. september hadde vi besøk av Per Kristian Antonsen som holdt et sinnemestringskurs for oss.  Han fortalte oss blant annet at sinnet alltid starter med frustrasjon. Å få kontroll på sine indre følelser kan hjelpe oss med å hindre at frustrasjonen går over i sinnet. Et triks han kom med hvis man følte seg frustrert i en situasjon var først å puste inn og så ut 4 korte pust. En slik pusteteknikk gjør at man endrer tankemønsteret. Det finnes ingen fast oppskrift på hvordan man skal håndtere sinnet, men man kan bli bevist og tenke over følelsene i sinnet.  Kurset var veldig lærerikt og fikk oss til å tenke over hvorfor vi selv blir sinte i blant. Vi setter stor pris på besøket.

 

«Å bli sint er lett, men å bli sint på den rette person i rett styrke, i rett tid og for rett årsak og på rett måte – Det er ikke så lett» - Aristoteles

 

Tags:

Share on Facebook
Please reload

Utvalgt innlegg

Farvel til våre studenter

May 28, 2019

1/4
Please reload

Siste innlegg

May 20, 2019

October 10, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload