top of page

Nye Studenter på Huset


Hallo alle sammen!

I løpet av høsten blir vi to å se her på huset. Vi heter Kristine og Gunn Iren og studerer ved VID høyskole i Sandnes. Vi er på vårt tredje år i utdannelsen for å bli ergoterapeuter. Vi var så heldig å havne på Fontenehuset i Stavanger i vår siste praksisperiode og ser veldig frem til å være her 4 dager i uken i tre måneder.

Vi begynte praksisperioden vår 18. august og visste lite om hva vi kom til. Ingen av oss hadde hørt noe særlig om Fontenehuset, men da vi nervøse kom en torsdags morgen ble vi møtt med store smil og åpne armer. Vi ble fort inkludert i et fantastisk miljø og syntes at Fontenehuset og klubbhusmodellen virket som et utrolig bra konsept.

Vi har fordelt oss slik at vi er på hver vår enhet. Kristine skal være nede på arbeid og service og Gunn Iren oppe på kontor. Etter fem uker på en enhet rullerer vi slik at begge får muligheten til å bli med på de ulike arbeidsoppgavene på de forskjellige enhetene.

I skrivende stund er ting fortsatt veldig nytt, men vi gleder oss til å lære mer om Fontenehuset og tar i mot alle oppgaver og utfordringer som måtte komme. Vi ser frem til å bli bedre kjent med alle på huset i løpet av høsten.

Håper vi får tatt med oss mye lærdom videre i utdannelsen og arbeidslivet, samtidig som vi kan være en ressurs her på huset. Dette blir utrolig gøy!

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
bottom of page