Ungdomsgruppa

August 1, 2016

 

Ungdomsgruppa er for, og av, fontenehusmedlemmer mellom 16 og 30 år. Utenom den arbeidsorienterte dagen har gruppa hovedfokus på arbeid/studier, prosjekter, rekrutering og trivselstiltak spesielt egnet for unge voksne.

 

Vi ønsker at alle unge med begynnende eller eksisterende psykiske helseutfordringer i lokalmiljøet skal vite hva Fontenehuset og ungdomsgruppa er, og dermed få mulighet til å delta sammen med oss. Videre vil det legges vekt på tiltak som gjør at disse ungdommene trives og vil fortsette å komme til Fontenehuset, og bruke det som et springbrett tilbake til samfunnet.

Denne gruppa er en del av Fontenehuset Stavanger og følger følgelig alle retningslinjer på lik linje med resten av fontenehusmiljøet.

 

Vi har faste møter hver tirsdag fra kl. 13:15-14:00.

 

Share on Facebook
Please reload

Utvalgt innlegg

Farvel til våre studenter

May 28, 2019

1/4
Please reload

Siste innlegg

May 20, 2019

October 10, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload