top of page

Helse og bedre livsstil


Fontenehuset Stavanger har startet en gruppe, som skal ha fokus på helse og bedre livsstil. Vi møtes i et trivelig miljø i kjelleren. Vi er en liten gjeng som har snakket om forskjellige ideer til hva vi kan bidra med på Fontenehuset. Ideer som vi vil jobbe videre med er bl.a. lage sunn snacks som kan selges i kafeen på Fontenehuset, trening, forberede og holde korte foredrag for kollegaer.

Formålet med å lage sunn snacks er å kunne få motivasjon og inspirasjon til lage snacks som er både sunt og godt.

Formålet med treningen vil være økt velvære, som igjen vil være positiv til egen arbeidsinnsats.

Formålet med å forberede og utføre korte foredrag, er å kunne trygge en selv i slike oppgaver. Vi ser på Fontenehuset som et trygt og godt miljø å kunne gjøre dette i, som vil øke sjansene for opplevelsen av selvmestring. Vi vil jobbe for at foredragene vil være til motivasjon for alle mot en bedre helse og livsstil, ikke mot en dårlig samvittighet. Vi vil vise respekt for andres livsstil og synspunkter.

Vi ser for oss at gruppens arbeid også vil være med på å fremme den psykiske helse, både for oss selv og våre kollegaer.

Gruppen vil også jobbe mot å utvikle seg til en egen enhet i den arbeidsorienterte dagen på Fontenehuset.


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
bottom of page