top of page
Fritidsprogram

I tillegg til et arbeidsfelleskap har Fontenehuset tilbud om fritidsaktivitet. Medlemmer og medarbeidere utarbeider det sammen.

Trening

Hver mandag kl. 14:30 - 15:30 og onsdag kl. 15:15 - 16:00 trener vi sammen, for de som vil. Vi har et treningsrom på huset med treningsutstyr. Det er åpent for å gå eller løpe en tur, hvis man foretrekker det.

Onsdag

Hver onsdag har vi langåpent fra kl. 16.00 til 19.00. Hva vi bruker tiden sammen på kan variere fra spill, film, quiz, kafébesøk, bowling osv. 

Hver onsdag kl. 15:30 - 16:30 øver husbandet "The Heartbeats". De holder konsert hver første lørdag i hver måned kl. 14:00 - 15:00 på FriBar.

Fredag

Hver fredag har vi ukeslutt. Da avslutter vi uken med sosialt samvær enten på huset eller nærliggende kafé, ofte på Salongen kafé (Sølvberget 4. etg.)

Søndag

Siste søndag i hver måned har vi søndagsmiddag kl. 14:00 - 17:00. Da lager vi mat i fellesskap og har det trivilig. 

Høytidsdager

Vi feirer høytidsdager sammen på huset (påskeaften, 17. mai, julaften, og nyttårsaften). Sammen planlegger vi dagene og tilberedelse av festmåltidene.

 

Sommer- og vinterprogram

I juli måned arrangerer vi sommeraktiviteter sammen. En dag i uka drar vi som oftest på en utflukt sammen. I august arrangerer vi ofte en hyttetur med en overnatting.

The Heartbeats4.jpg
bottom of page