top of page

Tur Til Preikestolen


Vi var 15 stykk som dro fra Fontenehuset en våt tirsdagsmorgen kl. 0915. Våtere skulle det bli men det finnes ikke dårlig vær bare dårlige klær så humøret var på topp. Gjengen ble kjørt i Fontenehusbilen og i Terapibussen til vår venn Arne (og hunden). Vi ankom hytta ca. 10.30 og etter noen brødskiver var noen klar for tur, fem stykk trosset pøsregn, motvind og tykk tåke og gikk hele veien opp. Det var noen klissvåte sjeler som kom tilbake og en del klær måtte tørkes. De som var igjen koste seg med morsom kortspill, noe de som kom tilbake også ble med på. Utpå dagen ga uværet seg og litt utforskning av område ble det heldigvis. Planen var å grille men på grunn av været så ble det gjort litt mer lettvint med et godt utvalg pizza fra Pizzabakeren, noe som falt voldsom i smak. Etterpå så gikk noen til sitt, noen spilte spill og noen tok turen til TVstuen for å henge ut. Gode samtaler ble det!

Frokosten var inkludert i prisen og den var servert i de flotte lokalene til Hotellet ved siden av og her ble alle mette. Etter dette måtte folk kjøres i puljer til Tauferjen siden vi hadde bare en bil, men vi rakk alle ferjene og alle kom til byen uten noen problemer.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
bottom of page