top of page

Kurs i Sinnemestring


Tusen takk Per Kristian Antonsen for et lærerikt og givende foredrag i sinnemestring.

Tirsdag 6. september hadde vi besøk av Per Kristian Antonsen som holdt et sinnemestringskurs for oss. Han fortalte oss blant annet at sinnet alltid starter med frustrasjon. Å få kontroll på sine indre følelser kan hjelpe oss med å hindre at frustrasjonen går over i sinnet. Et triks han kom med hvis man følte seg frustrert i en situasjon var først å puste inn og så ut 4 korte pust. En slik pusteteknikk gjør at man endrer tankemønsteret. Det finnes ingen fast oppskrift på hvordan man skal håndtere sinnet, men man kan bli bevist og tenke over følelsene i sinnet. Kurset var veldig lærerikt og fikk oss til å tenke over hvorfor vi selv blir sinte i blant. Vi setter stor pris på besøket.

«Å bli sint er lett, men å bli sint på den rette person i rett styrke, i rett tid og for rett årsak og på rett måte – Det er ikke så lett» - Aristoteles

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
bottom of page