top of page

Nowaycup 2016


10. Juni var vi igjen samlet til fotballfest på Stavanger Stadion på Eiganes. Vi møttes til vanlig tid på Fontenehuset for så gå samlet opp og registrere oss kl 0900. På stadion var det allerede mye folk da vi kom. Kl 0930 talte idrettspresident Tom Tvedt før Arene treningssenter organiserte en masseoppvarming for alle som ville ute på matten.

Vi kom sånn passe greit ut av det i trekningen , alle lag burde være mulige og slå. I den første kampen vant vi lett 3 -0 med mål av Dani, Gibbrean og Paul. I den påfølgende kampen var det ingen som traff mål så den endte 00. Laget fra Bogafjell slo oss 2-0 i tredje kamp før vi endelig vant 4 kamp 1-0.

Da ble det straffekonk for å gå videre til kvartfinale. Her vant vi lett med mål av Paul og Kjetil.

Kvarten ble både vanskelig skulle det vise seg. Vi ble snytt for 2 klare straffer(!) og tapte til slutt 3-1 etter en heroisk innsats av hele laget.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
bottom of page