top of page

Ungdomsgruppa


Ungdomsgruppa er for, og av, fontenehusmedlemmer mellom 16 og 30 år. Utenom den arbeidsorienterte dagen har gruppa hovedfokus på arbeid/studier, prosjekter, rekrutering og trivselstiltak spesielt egnet for unge voksne.

Vi ønsker at alle unge med begynnende eller eksisterende psykiske helseutfordringer i lokalmiljøet skal vite hva Fontenehuset og ungdomsgruppa er, og dermed få mulighet til å delta sammen med oss. Videre vil det legges vekt på tiltak som gjør at disse ungdommene trives og vil fortsette å komme til Fontenehuset, og bruke det som et springbrett tilbake til samfunnet.

Denne gruppa er en del av Fontenehuset Stavanger og følger følgelig alle retningslinjer på lik linje med resten av fontenehusmiljøet.

Vi har faste møter hver tirsdag fra kl. 13:15-14:00.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
bottom of page